• +36 89 313 727
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P 8-18; Sz: 8-12; V: Zárva

Ügyeletek

ÜGYELETI REND VÁLTOZÁS

Tisztelt Betegek!

Pápa város területén az ügyeleti ellátás - mely sürgős szükség esetén vehető igénybe - 2019. augusztus 1-től az alábbiak szerint működik:

Pápa, Anna tér 11.

+36 89 324 614

Hétfőtől - péntekig: 16:00 - 8:00

Hétvégén és ünnepnapokon: 24 órában
(az orvosi ellátást külső szolgáltató által biztosított orvos végzi)

 

HÁZI GYERMEKORVOSI ÜGYELET

Pápa, Anna tér 10.

+36 89 312 042

Hétfőtől - péntekig: 17:00 - 20:00

20:00 - 8:00 óra között a gyermekek ellátását a Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelő gyermekosztálya biztosítja.

KÖZPONTI ORVOSI ÜGYELET VESZPRÉM MEGYÉBEN

GYÓGYSZERTÁRI ÜGYELET - PÁPA

2023 NOVEMBERE

MEGTEKINTÉS / LETÖLTÉS PDF FORMÁTUMBAN

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Az ügyeleti ellátást a pápai lakcímmel rendelkező lakosok vehetik igénybe.

Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény alapján az ügyeleti rendszer a napi munkarenden kívül bekövetkező sürgősségi esetekben az egészségügyi ellátás folyamatos igénybevételének lehetőségét biztosítja.

Elsősorban a frissen kialakult betegségek, vagy a már meglévő betegség állapot-rosszabbodása esetén kell az ügyelethez fordulni, amikor azonnali beavatkozás nélkül fennáll a tartós vagy a maradandó egészségkárosodás veszélye.

Ügyeleti időben a betegek ellátásának rendje sem a rendelőben, sem a lakáson nem érkezési / bejelentkezési sorrendben, hanem sürgősségi sorrendben történik, elsőként mindig a legsúlyosabb beteg kerül ellátásra. Új beteg jelentkezése, vagy a már ellátásra jelentkezett beteg állapotának változása esetén az aktuális ellátási sorrend természetesen módosulhat.

Rendszeresen szedett gyógyszerek esetében kérjük, hogy gondoskodjanak időben a háziorvosnál történő felíratásról. Ügyeleti időben csak újonnan szükségessé vált vagy életmentő gyógyszereket lehet felírni, kedvezményes gyógyszerfelírásra nincs lehetőség.

Kérjük a lakosság türelmét és megértését, a hatékonyabb ellátás érdekében az ügyelet igénybevételének megfontolását.

Őrangyal (Piatsek) Gyógyszertár. Minden jog fenntartva © 2023 Powered by WebLION CMS&Host