• +36 89 313 727
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P 8-18; Sz: 8-12; V: Zárva

Rólunk

Rólunk

Rólunk

A pápai Őrangyal Gyógyszertár a város harmadik legrégebbi gyógyszertáraként 1886 május 26. óta része az egészségügyi alapellátásnak.

Jelszavunk: „ Régi értékek új köntösben” Mit is értünk ezalatt?

Szeretnénk megtartani az elmúlt évtizedekben megszokott magas szakmai színvonalat, melyet ötvözni kívánunk a XXI. század kihívásainak megfelelő korszerű marketingstratégiával, és a vásárlók kiszolgálásának fokozatosan javuló feltételeivel.

Patikánkban 2020 júliustól a nemzetközi csúcstechnológiát képviselő ROWA Vmax 160 patikarobot került telepítésre, mely révén a vásárlók kiszolgálása lényegesen gördülékenyebbé és gyorsabbá vált.

Gyógyszertárunkban továbbra is jelen van a több évtizedes hagyományokkal büszkélkedő állatgyógyászati profil, a rövid határidejű, helyben történő ( magisztrális ) gyógyszerkészítés – akár egyedi igények figyelembevételével is, a közületi vásárlóink ( Szociális Intézmények, Iskolák, Védőnői körzetek ) kiszolgálása gyógyszerekkel, rövid határidővel, rugalmas és professzionális logisztikával, egyénre szabott fizetési feltételekkel. Mindemellett 2012 ben csatlakoztunk a „ Kulcs Patikák „ nevű, független gyógyszertárakat tömörítő franchise hálózathoz, mely révén a korábbiaknál lényegesen kedvezőbb árú és szélesebb akciós termékpalettával várjuk kedves vásárlóinkat!

Veszprém Megyekártyával vagy Kulcs Patikák Bónuszkártyával rendelkezőknek és a Magyar Honvédség hivatásos és szerződéses tagjainak további kedvezményeket tudunk nyújtani.

Aktuális havi akcióinkról bővebb felvilágosítást kaphat itt, a honlapon, személyesen munkatársaintól, vagy a minden hónap közepén postaládákba kézbesített szórólapjainkból. Várjuk szeretettel régi és leendő vásárlóinkat Pápán, az Őrangyal ( Piatsek vagy Kis éri ) gyógyszertárban!

dr. Koscsó Krisztián
gyógyszertárvezető

CÉGADATOK

TELJES NÉV: ŐRANGYAL PATIKA PÁPA GYÓGYSZERKERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ BETÉTI TÁRSASÁG

RÖVIDÍTETT NÉV: Őrangyal Patika Pápa Bt.

CÍM: 8500 Pápa, Szentilonay József u. 6.

TELEFONSZÁM: +36 89 313 727

E-MAIL: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ADÓSZÁM: 27260135-2-19

CÉGJEGYZÉKSZÁM: 19 06 503152

 

 TÁRHELY ÉS DOMAIN SZOLGÁLTATÓ:

Név: Magyar Hosting Kft.

Cím: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: +36 1 700 23 23


Őrangyal (Piatsek) Gyógyszertár. Minden jog fenntartva © 2024 Powered by WebLION CMS&Host